středa 6. dubna 2011

Potato update


1. - 5.4.2011


Původně jsem tento post ani nechtěl psát a počkat až na konečné rozřešení této bramborové záhady, takže teď nečekejte žádné slohové práce, jen tu nastíním to co se teď děje v TF2. Veřte nebo ne, chystají se velké věci.

Vše začalo, když se na Steamu objevila akce zvaná Potato pack, v níž bylo několik her, dohromady stojí balíček 29,92 Euro (do vydání Portalu 2 tato akce platí), nic zvláštního zatím, jenže součástí této akce bylo i získání čapky do TF2, po 5. dubnu. Jen tak mimochodem, do her z balíčku byly přidány zvláštní updaty, které rozdmýchaly všechny konspirace týkající se jak Tf2, tak i Portal 2.
5. dubna se na steam fórech a hlavně na Facepunch.com fórech objevila zpráva, že bude velmi brzy vydán velký update obsahující Meet the Medic, polycount zbraně pro Engineera, nové zbraně pro všechny classy, čepičky... Napětí se dalo krájet také kvůli tomu, že tento update byl v pořadí již dvoustý.

No a nakonec to dopadlo tak, že Valve vydalo malý update obsahující víceméně jenom Potato hatku (viz níže). Tomu se říká trolling v podání Valve. Nicméně není všem dnům konec, přece jen do vydání Portalu 2 zbývá pár dní a ještě pořád nejsou promo itemy.

Zajímavost k 200. updatu, na update stránce je popsán jen slovem : [ restricted ]


A teď již k zmiňované Potato čapce. Ikdyž oficiálně se "jmenuje" [ classified ] a nese popis [ redacted ].

- Lze nosit na všech classách.
- Jedná se o bílou helmu, podobnou té co má Engineer defaultně, avšak s přimontovaným světýlkem, které má u RED oranžovou barvu a u BLU světle modrou (pokud vás napadl Portal, nejste první.. :)) Na levé straně helmy je přilepená brambora.
- Po pravé straně má izolepou přelepené jakési logo, že by Aperture Science u BLU a Black Mesa u RED... ?? (toto neberte vážně prosím :))




To je pro dnešek vše, protože doopravdy nechci hlouběji hrabat do konspiračních teorií, které provázejí celou tuto Potato aféru. Avšak věřte, že pokud se některé tyto teorie naplní, tak vám o nich milerád napíšu. A věřte že se ještě budou dít velké věci, kdoví, možná již dnes, kdy budou z mann co. obchodu odstraněny "japonské" čepičky. Stay tuned.... :)


7.4.2011

Čepičkový update!

Nebo lépe řečeno 3. vlna komunitních výtvorů. Nicméně samotný update přinesl kromě čepiček i Companion Cube Pin...ale o tom níže.

Čepičky:

SOLDIER:

Honcho's Headgear

DEMOMAN

Reggaelator

ENGINEER

Big Country

Professor's Peculiarity

MEDIC

Medic's Mountain Cap

Grimm Hatte


SPY

Charmer's Chapeau

Private Eye


Misc Itemy

PYRO

Sight for Sore Eyes

ENGINEER

Teddy Roosebelt

Googly Gazer



DALŠÍ VĚCI

Tak například byl do ohně konspiračních teorií přilit oheň vydáním
Resurrection Associate Pin
To je v podstatě Companion Cube Pin jen s jiným názvem a jiným levelem. Nicméně se NEJEDNÁ o Portal 2 preorder item, protože k získání této placky si musíte zahrát všechny hry z Potato packu a pak tuto placku získáte. Jde o týmově zbarvený Portal, v němž je weighted companion cube, jež se pohybuje podle toho jak se hýbete.



Dále byly přidány nové serie krabiček
, znovu tématicky laděné dle určitých postav, na jejich obsah se podívejte ZDE

A to je vše,
poslední co se stalo bylo odstranění "japonských" čepiček z obchodu.

Nicméně věřte, že toto rozhodně není konec...ba naopak, spíš začátek. Portal 2 se blíží a s ním (doufejme) i velký update do TF2 s Meet the Medic...

Stay tuned!

Žádné komentáře: