středa 5. května 2010

MAC UPDATE

MAC UPDATE (LINK)
Minule jsem vás nalákal na Engineer update...jenže ten se jaksi pořád neukazuje a tak se dnešní (11.6.2010) novinka bude zabývat dnešním Mac updatem, který jak již z názvu vyplývá, přináší podporu OS X.
Společně s touto novinkou se objevil Mac trailer (níže), nový komiks, speciální misc item pro uživatele Macu a také tréninkový mód do hry...Tak postupně...

Mac update video:


V tomto videu se kromě sluchátek (ten jíž zmiňovaný misc item) obejvuje i nová brokovnice pro Inžu a dalších pár "easter eggů", tak například hned na začátku Windows logo, Spy převlečený za Pyra, izolepa na sniperově pušce a pár menších detailů.

Nový komiks (ODKAZ)
Ten se odehrává na Dustbowlu a Soldier, heavy a scout najdou obchod Applu, kde jsou jim představeny výhody.....možná přijde i Saxton Hale

Earbuds (WIKI), (Oficiální stránka)
Miscellaneous věcicčka pro lidi, kteří se z OS X přihlásí na server TF2 do pondělí 14.6.2010. Jde navléct na všechny postavy a objevuje se jako klasická iPod sluchátka v bílé barvě.

Trénink mód
První věc, která na vás vybafne při spuštění TF2 po updatování. Jedná se o jednu trénink mapu, kde se naučíte základy hraní za Soldiera, dále si pak projdete cp_dustbowl v doprovodu botů a různých navigačních cedulek a informací.
S tímto se váže i změna herního menu...tady není moc co říkat, dost věcí se smrsklo do obrázku, zda se vám to líbí, posuďte podle přiložených obrázků.




A to je víceméně vše, co tento update přinesl (kompltení changelog na konci článku). Proto nezbývá než dále čekat na Engineer update, nebo na Polycount update (LINK). O dalším dění ve světě TF2 vás budu informovat....STAY TUNED

+ Ještě je slušností oznámit, že tento víkend se koná tzv. Free weekend, takže si můžete tf2 zadarmo vyzkoušet a pak klidně koupit za poloviční cenu.

Changelog:
Engine
Made several changes that improve stability for clients running low on addressable memory.
Changed all HTML controls to use Webkit for the rendering engine.

Team Fortress 2
Added Mac support.
Overhauled the main menu, and added help to Loadout, Backpack, and Crafting screens.
Added Training, with support for General gameplay & Soldier class training for now.
Added Offline Practice mode, with support for KOTH maps and Dustbowl.
The "Open Character Loadout" key will now go to your future class if you’ve requested a class change, but haven’t respawned yet.
Added community submitted gameplay tips
Community Requests:
Added "mp_forceautoteam", a server convar that forces all joining players to autoteam.
Added "mp_stalemate_meleeonly", a server convar that allows melee weapons only during stalemates.
Added "ExtinguishPlayer" input to tf_player for map makers.

1 komentář:

Blogger řekl(a)...

Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

Výměna kdekoli - Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

Otevřené obchody na eToro: 227,651,647