pátek 3. prosince 2010

Team Fortress 2 Beta



Po přečtení nadpisu určitě koukáte, co jsem si to vymyslel, že beta byla před vydáním. To je pravda, ale tohle je beta na testování nových věcí do Tf2! Valve dlouho slibovalo a nakonec slib splnilo. 3.12.2010 (našeho času) vyšla kromě patche opravujícího obarvení čepiček (viz níže) i betaverze TF2, kterou si může stáhnout každý majitel originálky tf2, ale pozor, beta má 9 gb, stejně jako samotné tf2 :).

Oficiální stránka
Tf2 wiki

A teď už k samotným herním věcem bety. Předně by se hodilo říct, že v betě nejsou všechny zbraně, jakmile ji poprvé zapnete, dostanete všechny achievementové zbraně, G.R.U. a celý Saharan Spy pack (viz můj mannconomy článek a WIKI). Dále dostanete různé promo věci, které jste získali, například Alien Swarm parasite, Lumbricus Lid, věci z Poker night at the inventory atp.

Valve chce upravit Nataschu a tak dává hráčům bety rovnou dvě nové verze:

Původní natascha:
- 100% šance na zpomalení cíle
- -25% damage
- o 30% pomalejší roztáčení kulometu
Natascha variant 1:
- 100% šance na zpomalení cíle
- -40% damage
Natascha variant 2:
- 100% šance na zpomalení cíle
- -25% damage
- -25 životů

Další věcí, kterou Valve testuje v betě je maličko pozměněný medigun a kritzkrieg:
- Pokud někoho healujete za medica, tak ho nezpomalí kulky z Nataschy

Dalším bodem ve Valve seznamu věcí k testování v betě jsou různé nové mapy a obměny starých map, v této první verzi bety je k dispozici upravená 5 pointová verze cp_gorge (WIKI) a maličko předělaná cp_granary. Všechny ostatní mapy si můžete zahrát také.

V betě chybí Mann co. obchod, tradování. Craftit můžete, takže ze zbraní, které získáte po vstupu do bety si můžete ucraftit čapku, protože tyto věci můžete zase získat plněním achievementů, které jsou v betě na 0% (nebojte, v původní hře vám achievementy, zbraně a všechno kolem zůstává, beta je samostatná hra).


Opravný patch (2.12.2010) (WIKI)
- Přibyla možnost nabarvit následující čapky:
Sergeant's Drill Hat, Pyro's Beanie, Dangeresque, Too?, Whiskered Gentleman, Safe'n'Sound, Trophy Belt, Frenchman's Beret, Camera Beard, Max's Severed Head, Alien Swarm Parasite, Ellis' Cap a Horrific Headsplitter.
- Opraveno nabarvení mnoha čapek

To je pro dnešek všechno, nicméně tohle je jen začátek tf2 bety, tak si ji stáhněte ať jste připraveni na další upravené zbraně, které potřebují otestovat :). O všem vás budu pravidelně informovat. A doufejte se mnou, že do Vánoc ještě vyjde druhá část polycount updatu!


GALERIE:

Žádné komentáře: