čtvrtek 4. listopadu 2010

Poker night at the inventory

Dnes (4.11.2010) se stalo něco, co mnozí prorokovali...Valve se znovu "spojilo" s Telltale games studiem a přináší do TF2 nové věci. Pokud si předobjednáte novou hru od Telltale :)

Stránka updatu
Steam stránka Poker night at the inventory

A o jakou hru se jedná? Jedná se o pokerovou hru Poker night at the inventory a půjde v ní (jak lze vytušit z názvu) o hraní pokeru. Jenže se v ní neutkají "obyčejní" lidé, nýbrž herní postavičky. Jmenovitě Heavy z TF2, Max ze Sama a Maxe, Tycho z pennyarcade a Strong Bad ze stejnojmenné telltale hry. Jaká tato pokerová záležitost bude nevím, ale to je tím, že ještě nevyšla. Hra stojí 3.59 Euro pro předobjednávky, což není mnoho když ta hra vypadá dobře a ještě k ní jsou přibaleny itemy do tf2 :). Datum nebylo specifikováno, dočkat bychom se měli v listopadu. Určitě sepíšu recenzi.

A teď k novým věcem do TF2:

Dealer's Visor
- Pokerová čepička pro Heavyho. Používá se pokerovými hráči na zastínění ostrých světel visících nad pokerovým stolem.
- Tuto čepičku získáte hned po předobjednání hry.


Iron Curtain
- Reskin (pouze jiný vzhled, vlastnosti stejné) minigunu pro Heavyho. Jde o vlastnoručně vyrobený rotační kulomet, který si Heavy stvořil. Na levé straně má znak srpu a kladiva (Rusko - země, ze které Heavy pochází).
- Tuto zbraň vyhrajete přímo v poker hře v bonusovém kole.


Lugermorph
- Reskin pistole pro Scouta a Engineera. Jde o Maxovu pistoli. (Sam a Max wiki) Tuto zbraň už získali lidé, co si předobjednali Sam a Max třetí sezonu.
- Tuto zbraň vyhrajete přímo v poker hře v bonusovém kole.


License to Maim
- Policejní odznak ze hry Sam a Max, bude možné ho nosit na všech classách.
- Odznak získáte v bonusovém kole pokerové hry.


Enthusiast's Timepiece
- Neviditelnostní hodinky pro Spye. Pocházejí z webkomiksu Penny Arcade (Oficiální stránka). Jde o reskin klasických Spyových hodinek.
- Bude možné je získat v bonusovém kole pokerové hry.


Dangeresque, Too?
- Brýle pro Demomana. Jejich původním vlastníkem je Homestar Runner (Oficiální stránka) ze stejnojmenné serie flashových animací. Z této serie pochází i již zmiňovaný Strong Bad.
- Bude možné je získat v bonusovém kole pokerové hry.



A to je prozatím vše, až hra vyjde, tak tento článek updatnu konkrétnějšímí detaily (nebo napíšu nový) a fotkami z hraní.
GALERIE vložena do recenze na Poker night at the inventory

Žádné komentáře: