úterý 7. června 2011

Saxxy Awards vyhlášení! (Updatováno 13.6.2011)

Oficiální stránka Saxxy Awards vyhlášení
Blog post se jmény všech vítězů


Ve čtvrtek 9.6 se od 00:00 (GMT +1) konalo oficiální udílení cen Saxxy Awards. Mnozí čekali živou show s tvůrci hry, já byl maličko skeptičtější. Nicméně ani já jsem nečekal že se bude jednat pouze o stránku, která se každých 5 minut refreshne a přibyde nový odkaz na vítezné video. Nicméně se to tak stalo a i přes moje počáteční zklamání jsem se náramně bavil a to ani nepřišel kouzelník....tedy Medic.


ALE! Při "vyhlašování" Saxxy Awards byl do TF2 přidán update, který nejenže přidává sošku Saxxy Awards jako melee zbraň pro každou classu, ale bylo přidáno 78 holubic, které se objevují na 21 oficiálních mapách (seznam níže). Tyto holubice se nacházejí na různých místech na těchto mapách, někdy je lze vidět už zdálky, jindy jsou schované, ale nepřemisťují se. Po doteku s hráčem explodují a nikdo zatím neví proč jsou ve hře, ale nejpravděpodobnější vysvětlení je Meet The Medic :). Proč? Protože Valve nedávno ukázalo fotku ze staré verze Meet The Medic videa, kde kolem Medica letí hejno holubic. Medic má také achievement, na jehož obrázku je holubice (Ubi Concordia, Ibi Victoria). Hádáte správně, konspiračních teorií je mnoho...




Seznam map, kde lze nalézt holubice (nezapomeňte, je jich 78):
- tc_hydro (4)
- cp_well (5)
- cp_granary (5)
- cp_dustbowl (3)
- cp_ gravelpit (4)
- ctf_2fort (4)
- ctf_well (3)
- cp_badlands (3)
- pl_goldrush (3)
- pl_badwater (3)
- plr_pipeline (2)
- koth_sawmill (3)
- koth_nucleus (3)
- koth_viaduct (3)
- ctf_doublecross (3)
- cp_gorge (3)
- pl_upward (5)
- plr_hightower (4)
- pl_thundermountain (6)
- cp_degrootkeep (4)
- cp_5gorge (5)





Saxxy
- melee zbraň pro všechny classy, po zabití nepřítele z něj udělá zlatou sochu (stejně jako Golden Wrench), získalo ji 20 vítězů Saxxy Awards
- jedná se o Saxtona Halea na podstavci připomínajícím čepičku
- možná jde o bug, ale se soškou lze backstabovat za Spye a opravovat Sentry za Engineera
- soška má svojí vlastní kill iconu



UPDATE (11.6.2011)


Do hry byla přidána čepice Lo-Fi Longwave.

Lo-fi Longwave

- bílá helma, téměř stejná jako Potato čapka, jenže tato má na sobě miniaturní vysílací věž a vepředu logo Kritzkastu, což je podcast věnovaný TF2.
- lze ji nosit na všech classách


JAK ZÍSKAT:
- Jděte na TUTO stránku
- Přihlaste se pomocí svého Steam účtu (nebojte se, je to legální, doopravdy to není podvod :))
- Pokud jste v Steam skupině Kritzkast již delší dobu, čepici dostanete hned, pokud jste ve skupině krátce, musíte projít kvízem (jde dohledat na google).
- Pokud kvíz nezvládnete, musíte čekat 24 hodin na další pokus. Čepic bude pravděpodobně 9 999 (v době psaní tohoto textu jich je rozdáno 1509)

PS: Pokud se do skupiny přidáte až teď, kvíz vám nepůjde udělat. Bohužel to nejde nijak obejít, takže ti, kteří se do skupiny zapomněli přihlásit před započetím rozdávání čepic mají smůlu.

PSS: Tak jsem nakonec kvíz napodruhé udělal a mám Lo-Fi, číslo 1968 (ve hře není vidět, ale na tom serveru, kde je kvíz můžete vidět seznam všech lidí co tuto čepici mají).


GALERIE:

3 komentáře:

Radek řekl(a)...

Ty backsaby a opravy sentry se Saxxy podle mne bug nejsou. Obě mechaniky jsou pro Spye, resp. engiho zcela esenciální a žádný Spy ani engi by si nevzal meleečko, které nemůže backstabovat, resp. opravovat (Gunslinger = výjimka vzhledem k jeho ofenzivnímu charakteru).

SC řekl(a)...

Gunslinger může opravovat.

Jinak s tebou souhlasím no, ale zpočátku mi to přišlo divné :)

Radek řekl(a)...

Jo, zapomněl jsem, GS může opravovat disp, tele a obyč sentryny ostatních engiů. To mini nejdou opravit, my bad :(